علم ریاضیات با استفاده از منطق از مفاهیمی چون شمردن، اندازه گیری، مطالعه شکل ها و حرکات و اشیای فیریکی به وجود آمده است. ریاضی دانان علاقمند هستند که الگوهای جدید را بیابند و حدس و گمانه های جدید را به فرمول تبدیل کنند. شاید برایتان جالب باشد که بدانید ریاضیات در بسیاری از علوم همانند (علوم طبیعی، پزشکی، مهندسی، اقتصاد و.) کاربرد دارد. رشته ریاضی یکی از رشته های نظری می باشد که در دوران دبیرستان تبدیل می شود و همچنین علاقمندان این رشته می توانند به تحصیل در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد نیز بپردازند.

بیشتر امور مربوط به ریاضی نیازمند حل مسئله هوشمندانه است و اکثر افرادی که به ریاضیات علاقمند هستند از قدرت ابتکار و خلاقیت فراوانی برخوردارند. شایان ذکر است که رشته ریاضی در مقاطع تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری) به زیرشاخه های متنوعی تقسیم می شود و چنانچه شما عزیزان تمایل به ورود به این رشته دارید، بایستی از طریق آزمون کارشناسی ارشد اقدام کنید. 

گذراندن مقطع کارشناسی ارشد با توجه به رشته تحصیلی به دو طریق امکان پذیر است:

  1. کارشناسی ارشد پیوسته: دوره شش یا نهایتا هفت ساله ای است که برای رشته های خاص در حال ارائه می باشد و پیش نیاز ورود به آن، مدرک دیپلم یا پیش دانشگاهی می باشد. در این دوره دانشجو مم به پشت سر گذاشتن 172 تا 2 واحد درسی می باشد. 
  2. کارشناسی ارشد ناپیوسته: دوره دو یا نهایتا سه ساله ای است که پیش نیاز ورود به آن داشتن مدرک لیسانس یا کارشناسی می باشد. در این دوره بایستی 28 تا 32 واحد درسی پشت سر گذاشته شود که 4 تا 10 واحد آن به پایان نامه اختصاص دارد.

منبع: برنامه ریزی کنکور کارشناسی ارشد ریاضی


مشاوره تحصیلی مشاوران برتر

برنامه ریزی کنکور کارشناسی ارشد نمایش عروسکی

برنامه ریزی کنکور کارشناسی ارشد هنرهای نمایشی و سینما

برنامه ریزی کنکور کارشناسی ارشد هنرهای موسیقی

برنامه ریزی کنکور کارشناسی ارشد طراحی پارچه و لباس

رشته های شناور کارشناسی ارشد

اعلام نتایج آزمون استخدامی وزارت بهداشت

برنامه ریزی کنکور کارشناسی ارشد ریاضی

کارشناسی ,ارشد ,رشته ,ریاضی ,دوره ,واحد ,کارشناسی ارشد ,برنامه ریزی ,ریزی کنکور ,کنکور کارشناسی ,واحد درسی ,ریزی کنکور کارشناسی
مشخصات
آخرین مطالب این وبلاگ
آخرین جستجو ها