برای ورود به این رشته داوطلبان باید علاقه، امید و پشتکار زیادی داشته باشند. همچنین خاصیت رشته های زیست شناسی بر مبنای تحقیق و تجربه شکل می گیرند و داوطلبان باید به بررسی و تحلیل رفتار و مشخصات جانوران مختلف علافه داشته باشند. رشته زیست شناسی جانوری جزو رشته های نوپای گروه تجربی محسوب می شود که هم اکنون امکان تحصیل آن در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد نیز فراهم شده است. در حالت کلی هدف از تحصیل در این رشته، تربیت افراد متخصص و پژوهش گر در گرایش های فیزیولوژی، سلولی و تکوینی و بیوسیستماتیک است.
اهمیت شناخت جانوران و خواص آن ها را بهتر است با یک مثال روشن کنیم. امروزه، استفاده از مواد شیمیایی برای کنترل آفات راه درستی نیست زیرا این مواد تعادل اکولوژی محیط زیست را بر هم می زنند. در حالی که با شناخت گونه های ات شکارچی می توان بسیاری از آفات مثل ات مضر را از بین برد. در این میان می توان به کفش دوزک ها اشاره کرد که امروزه کاربرد بسیاری در اقتصاد کشاورزی آمریکا دارند. پس علوم جانوری و شناخت جانوران از ابعاد مختلف دارای فوایدی است که شناخت جنبه های سلامت زندگانی و صرفه جویی اقتصادی او بعد بسیار ساده آن می باشد. در کشورهای صنعتی و پیشرفته، علوم جانوری مثل سایر علوم پایه از اهمیت بسیاری برخوردار است.
منبع: برنامه ریزی ازمون ارشد زیست شناسی جانوری
مشاوره تحصیلی مشاوران برتر
برنامه ریزی کنکور کارشناسی ارشد نمایش عروسکی
برنامه ریزی کنکور کارشناسی ارشد هنرهای نمایشی و سینما
برنامه ریزی کنکور کارشناسی ارشد هنرهای موسیقی
برنامه ریزی کنکور کارشناسی ارشد طراحی پارچه و لباس
زیست ,شناخت ,رشته ,جانوری ,شناسی ,بسیاری ,زیست شناسی ,علوم جانوری ,برنامه ریزی ,شناخت جانوران ,ارشد زیست ,زیست شناسی جانوری